Home > Bestanden > java.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een java fout

Java.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of java.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om java.exe gerelateerde fouten op te lossen

 1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
 2. Update Java™ Platform SE binary. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
 3. Vind de juiste informatie over wat java.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Java.exe bestandsinfo

Het proces Java™ Platform SE binary of Java launcher of ddefudngmhixt of Google Chrome of QrZ of Novo Grid Node Container of Java Executive by Jar2Exe, RegExLab.com(Created by (versie J2E 1.8 Trial, RegExLab.com) of Copyright©

hoort bij de software Java™ Platform (versie SE 6, SE 7) of Maya of Maya 6.0 Documentation Server of OpenEdge of IBM Developer Kit for Windows, Java (versie 2,) of lxrqbnym of Maya 7.0 Personal Learning Edition of Java 2 Runtime Environment of Marimba

van Sun Microsystems (www.sun.com) of Alias (usa.autodesk.com) of IBM (www.ibm.com) of Oracle (www.oracle.com) of kjt of Marimba (www.marimba.com) of Novo Innovations of Hhs..

Omschrijving: java.exe is de Java Runtime omgeving en de API die geleverd wordt bij de meeste software suites door zowel de originele licentiehouder of leveranciers zoals Macromedia, Logitech, Intuit enzovoorts. Het integreert met de internet browsers zodat op java gebaseerde internet protocollen met Java bytecode kunnen functioneren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft java.exe niet nodig. Java.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" - e.g. C:\java\jre\v14\bin\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,161 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 135,168 bytes en nog 18 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/java.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeembestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Er is geen bestandsinformatie. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

 • Als java.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 135,168 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 144,792 bytes en nog 5 varianten. Bestand java.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing is niet zichtbaar. Het programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Bestand java.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand.
 • Als java.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk. Bestandsformaat is 135,168 bytes (36% van alle voorkomende bestanden), 249,856 bytes, 145,184 bytes, 174,056 bytes of 144,792 bytes. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het programma is niet zichtbaar. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand.
 • Als java.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 532,680 bytes (33% van alle voorkomende bestanden), 49,248 bytes of 614,912 bytes.
 • Als java.exe wordt gevonden in de map Windows Temp dan is de veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk. Bestandsformaat is 518,656 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 565,760 bytes.
 • Als java.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 96% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,864 bytes.
 • Als java.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 38% gevaarlijk. Bestandsformaat is 248,273 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 145,499 bytes.
 • Als java.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk. Bestandsformaat is 9,437,184 bytes.
 • Als java.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32\drivers dan is de veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk. Bestandsformaat is 529,408 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als java.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het java.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over java.exe, deel je kennis dan en help anderen.

java scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.