Home > Bestanden > Jccatch.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Jccatch fout

Jccatch.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Jccatch.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Jccatch.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Flashget CatchUrl Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Jccatch.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Jccatch.dll bestandsinfo

Het proces Flashget CatchUrl Module of jccatch Module hoort bij de software JCCATCH Module of FlashGet(JetCar) of FlashGet of jccatch Module of FlashGet(Jetcar) of Flashget CatchUrl Module of Delta Force (versie 2) van www.flashget.com (www.flashget.com) of FlashGet (www.flashget.com) of Amaze Soft (www.amazesoft.com)..

Omschrijving: Deze DLL is een browser help object (BHO) dat in verband wordt gebracht met het download manager programma JetCar (ook bekend als FlashGet). Het loopt op de achtergrond en wordt gebruikt om JetCar / FlashGet op te starten als dat nodig is voor uw browser. Het kan worden beëindigd, maar dit zal de download manager belemmeren. Het is beter om het uit te schakelen in het programma als u het niet nodig heeft.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft Jccatch.dll niet nodig. Jccatch.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van "C:\Documents and Settings" (generally C:\Program Files\FlashGet\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 94,308 bytes (53% van alle voorkomende bestanden), 81,920 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/jccatch.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 2F364306-AA45-47B5-9F9D-39A8B94E7EF7 of A5366673-E8CA-11D3-9CD9-0090271D075B. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Jccatch.dll is geen Windows systeembestand. Jccatch.dll kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

  • Als Jccatch.dll wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk. Bestandsformaat is 94,308 bytes (42% van alle voorkomende bestanden), 81,920 bytes, 65,536 bytes of 69,632 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het kan Internetbrowser monitoren. Jccatch.dll is geen Windows systeembestand. Jccatch.dll kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Jccatch.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Jccatch.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
70 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Jccatch.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Jccatch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.