Home > Bestanden > Jd2002.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Jd2002 fout

Jd2002.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Jd2002.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Jd2002.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Jd2002 Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Jd2002.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Jd2002.dll bestandsinfo

Het proces Jd2002 Module hoort bij de software Jd2002 Module of PC Camera van justDo Software (www.justdosoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft Jd2002.dll niet nodig. Jd2002.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" of soms in de map C:\Windows\System32 - normally C:\Program Files\Common Files\justDo\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 131,072 bytes (75% van alle voorkomende bestanden), 143,360 bytes of 139,264 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/jd2002.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is A44CBB0B-C77D-4BF5-87CC-B4EE79AD1B7E. De toepassing is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Jd2002.dll is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 66% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Jd2002.dll. Controleer daarom het Jd2002.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Jd2002.dll, deel je kennis dan en help anderen.

Jd2002 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.