Home > Bestanden > jqs.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een jqs fout

Jqs.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of jqs.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om jqs.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Java Quick Starter Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat jqs.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Jqs.exe bestandsinfo

Het proces Java Quick Starter Service of Java Quick Starter of Java TM Quick Starter Service

hoort bij de software Java™ Platform (versie SE 6, SE 7, SE 8) of TurboTax (versie 2010 WinPerReleaseEngine) of Java SE Runtime Environment (versie 7, 6) of Java™ Quick Starter Service of Java TM Platform (versie SE 6) of Java 7 of Starry Night Enthusiast of Java (versie 6)

van Sun Microsystems (www.sun.com) of Oracle (www.oracle.com) of Oracle America of IBM (www.ibm.com)..

Omschrijving: Windows heeft jqs.exe niet nodig. Jqs.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\ of in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 153,376 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 152,984 bytes en nog 20 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/jqs.exe.html 
Het proces heeft geen zichtbaar venster. Bestand jqs.exe is geen Windows kernbestand. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Jqs.exe is een bestand met Verisign signatuur. Jqs.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 45% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als jqs.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het jqs.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over jqs.exe, deel je kennis dan en help anderen.

jqs scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.