Home > Bestanden > jucheck.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een jucheck fout

Jucheck.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of jucheck.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om jucheck.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Java™ Update Checker. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat jucheck.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Jucheck.exe bestandsinfo

Het proces Java™ Update Checker of UpdateChecker Module of XAMPP Control Panel for Windows hoort bij de software Java (versie 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 6, 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 5, 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 10, 2 Platform Standard Edition 5.0, 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 4, 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 3, 2 Platform Standard Edition, 6 Update 15 (64-bit), 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 8, 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 9, 2 Platform Standard Edition 5.0 Update 7) of Java™ Platform (versie SE 6) of Java™ Platform SE Auto Updater (versie 2 0) of UpdateChecker Module van Sun Microsystems (www.sun.com) of NAT Software, Germany (www.nateurope.com) of Oracle (www.oracle.com)..

Omschrijving: jucheck.exe is een programma dat regelmatig op updates voor Java checkt. Java is een programmeertaal die voor verschillende toepassingen wordt gebruikt. Als je geen gebruik maakt van zulke toepassingen, kun je dit programma veilig beëindigen en van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft jucheck.exe niet nodig. Bestand jucheck.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 241,775 bytes (38% van alle voorkomende bestanden), 241,777 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/jucheck.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Bestand jucheck.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk.

  • Als jucheck.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files\Common Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 10% gevaarlijk. Bestandsformaat is 507,312 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 507,624 bytes en nog 5 varianten. Het is digitaal gesigneerd. Het is geen Windows kernbestand. Bestand jucheck.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet.
    Als er problemen zijn met jucheck.exe dan kunt u het bijbehorende programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Java Auto Updater).
  • Als jucheck.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 94% gevaarlijk. Bestandsformaat is 76,288 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Bestand jucheck.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Jucheck.exe is geen Windows systeembestand. Jucheck.exe kan zichzelf verbergen, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren.
  • Als jucheck.exe wordt gevonden in de map "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 46% gevaarlijk. Bestandsformaat is 133,120 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als jucheck.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het jucheck.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over jucheck.exe, deel je kennis dan en help anderen.

jucheck scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.