Home > Bestanden > KADxMain.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een KADxMain fout

KADxMain.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of KADxMain.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om KADxMain.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update IntelliSonic Systray Control. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat KADxMain.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

KADxMain.exe bestandsinfo

Het proces IntelliSonic Systray Control (KADxMain) hoort bij de software IntelliSonic Speech Enhancement of IntelliSonic Systray Control van Knowles Acoustics (www.knowles.com/search)..

Omschrijving: Windows heeft KADxMain.exe niet nodig. Bestand KADxMain.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 282,624 bytes (95% van alle voorkomende bestanden) of 303,104 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/kadxmain.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het proces heeft een zichtbaar venster. KADxMain.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. KADxMain.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als KADxMain.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het KADxMain.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over KADxMain.exe, deel je kennis dan en help anderen.

KADxMain scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.