Home > Bestanden > karna.dat Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een karna fout

Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of karna.dat een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om karna.dat gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update karna.dat. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat karna.dat voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Karna.dat bestandsinfo

Het proces karna.dat bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Windows heeft karna.dat niet nodig. Karna.dat bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 6,144 bytes (98% van alle voorkomende bestanden) of 1,536 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/karna.dat.html 
Programma heeft een zichtbaar venster. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Het is geen Windows systeembestand. karna.dat lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 43% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als karna.dat. Controleer daarom het karna.dat proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over karna.dat, deel je kennis dan en help anderen.

karna scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.