Home > Bestanden > kavo.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus kavo te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen kavo.exe als malware, b.v. TrendMicro herkent het als Mal_NSAnti-1 of TSPY_ONLINEG.MC, en Microsoft herkent het als Worm:Win32/Taterf.B.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de kavo.exe worm

Hints om kavo.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update kavo.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat kavo.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Kavo.exe bestandsinfo

Het proces kavo.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: kavo.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Kavo.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 105,139 bytes (8% van alle voorkomende bestanden), 112,056 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/kavo.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Het programma heeft geen bestandsomschrijving. De toepassing start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run). Het bestand is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 41% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het kavo.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
66 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over kavo.exe, deel je kennis dan en help anderen.

kavo scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.