Home > Bestanden > KbdAp32A.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een KbdAp32A fout

KbdAp32A.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of KbdAp32A.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om KbdAp32A.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Multi-Media Keyboard Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat KbdAp32A.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

KbdAp32A.exe bestandsinfo

Het proces Multi-Media Keyboard Application hoort bij de software Multimedia keyboard utility of Labtec Media Keyboard of Micro Innovations Wireless of Labtec Desktop of Muiltmedia keyboard utility of Belkin Keyboard of Wireless Keyboard of Office Keyboard van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft KbdAp32A.exe niet nodig. KbdAp32A.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 387,584 bytes (27% van alle voorkomende bestanden), 386,560 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/kbdap32a.exe.html 
Er is een pictogram voor dit programma op de taakbalk naast de klok. Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het kan toetsenbordinputs onthouden. KbdAp32A.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 64% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als KbdAp32A.exe. Controleer daarom het KbdAp32A.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
41 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over KbdAp32A.exe, deel je kennis dan en help anderen.

KbdAp32A scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.