Home > Bestanden > KbdStub.EXE Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een KbdStub fout

KbdStub.EXE is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of KbdStub.EXE een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om KbdStub.EXE gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Kbd Stub. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat KbdStub.EXE voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

KbdStub.EXE bestandsinfo

Het proces Kbd Stub hoort bij de software Enhanced Multimedia Keyboard of Enhanced Multimedia Keyboard Solution of 3500 Rack Configuration van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft KbdStub.EXE niet nodig. Bestand KbdStub.EXE bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 65,536 bytes (96% van alle voorkomende bestanden) of 12,288 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/kbdstub.exe.html 
Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Er is geen omschrijving van het programma. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 42% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als KbdStub.EXE, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het KbdStub.EXE proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
48 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over KbdStub.EXE, deel je kennis dan en help anderen.

KbdStub scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.