Home > Bestanden > kbfiltr.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een kbfiltr fout

Kbfiltr.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of kbfiltr.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om kbfiltr.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Keyboard Filter Stuurprogramma. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat kbfiltr.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Kbfiltr.sys bestandsinfo

Het proces Keyboard Filter Driver of Dritek Keyboard Filter Driver hoort bij de software Keyboard Filter Driver of Keyboard Filter of Dritek HotKey Keyboard Filter Driver van Dritek System (www.dritek.com.tw)..

Omschrijving: Windows heeft kbfiltr.sys niet nodig. Bestand kbfiltr.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 5,632 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 13,482 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/kbfiltr.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het programma is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeembestand. kbfiltr.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 23% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als kbfiltr.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het kbfiltr.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over kbfiltr.sys, deel je kennis dan en help anderen.

kbfiltr scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.