Home > Bestanden > keyacc32.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus keyacc32 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen keyacc32.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de keyacc32.exe worm

Hints om keyacc32.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update KeyAccess for Windows. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat keyacc32.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Keyacc32.exe bestandsinfo

Het proces KeyAccess for Windows (versie (32-bit)) hoort bij de software Sassafras (versie K2 Client, K2) of KeyServer Package van Sassafras Software (www.sassafras.com)..

Omschrijving: keyacc32.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Keyacc32.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 331,776 bytes (18% van alle voorkomende bestanden), 749,568 bytes en nog 14 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/keyacc32.exe.html 
Keyacc32.exe is geen Windows systeemcomponent. Het proces is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Je kunt dit programma in het configuratiescherm deïnstalleren. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\User Shell Folders). Keyacc32.exe kan zichzelf verbergen en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het keyacc32.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
37 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over keyacc32.exe, deel je kennis dan en help anderen.

keyacc32 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.