Home > Bestanden > KeyCrypt32(1).dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een KeyCrypt32(1) fout

KeyCrypt32(1).dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of KeyCrypt32(1).dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om KeyCrypt32(1).dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Zemana AntiLogger SDK. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat KeyCrypt32(1).dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

KeyCrypt32(1).dll bestandsinfo

Het proces Zemana AntiLogger SDK of Zemana AntiLogger Free hoort bij de software AntiLogger SDK of AntiLogger Free van Zemana..

Omschrijving: Windows heeft KeyCrypt32(1).dll niet nodig. Bestand KeyCrypt32(1).dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 80,720 bytes (55% van alle voorkomende bestanden), 78,136 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/keycrypt32(1).dll.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. KeyCrypt32(1).dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. KeyCrypt32(1).dll is geen Windows kernbestand. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: AppInit_DLLs). Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. KeyCrypt32(1).dll kan toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 63% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als KeyCrypt32(1).dll. Controleer daarom het KeyCrypt32(1).dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over KeyCrypt32(1).dll, deel je kennis dan en help anderen.

KeyCrypt32(1) scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.