Home > Bestanden > keyhook.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een keyhook fout

Keyhook.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of keyhook.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om keyhook.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update keyhook.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat keyhook.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Keyhook.exe bestandsinfo

Het proces SiS Compatible Super VGA Keyboard Daemon hoort bij de software SiS Compatible Super VGA Keyboard Daemon of Launch Manager van Silicon Integrated Systems (www.sis.com)..

Omschrijving: keyhook.exe onderdeel van de Super VGA-toetsenbord Daemon software van Silicon Integrated Systems (SiS), een OEM-chip fabricant. Het voegt zich in de verwerkingssequentie voor toetsaanslagen om sneltoetsen toe te staan en ondersteunt de goede werking van bepaalde multimedia-toetsenborden. Het implementeert ook een system tray pictogram om snelle toegang tot de configuratie-opties te verschaffen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft keyhook.exe niet nodig. Bestand keyhook.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows\System32 (common is C:\WINDOWS\system32\ of C:\Program Files\ACER\Launch Manager\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 249,856 bytes (52% van alle voorkomende bestanden), 32,768 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/keyhook.exe.html 
Bestand keyhook.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Keyhook.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 65% gevaarlijk.

  • Als keyhook.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 100% gevaarlijk. Bestandsformaat is 20,480 bytes. Er is geen bestandsinformatie. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het bestand is geen Windows systeembestand.
    U kunt het programma SiS Compatible Super VGA Keyboard Daemon of Launch Manager verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar w3.sis.com/download/ om het te updaten, ga naar w3.sis.com/support/ voor ondersteuning, of klik op SiS Compatible Super VGA Keyboard Daemon of Launch Manager in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als keyhook.exe. Controleer daarom het keyhook.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over keyhook.exe, deel je kennis dan en help anderen.

keyhook scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.