Home > Bestanden > KHALMNPR.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een KHALMNPR fout

KHALMNPR.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of KHALMNPR.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om KHALMNPR.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logitech KHAL Main Process. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat KHALMNPR.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

KHALMNPR.exe bestandsinfo

Het proces Logitech KHAL Main Process of Logitech Hardware Abstraction Layer of Logicool KHAL Main Process of KhalInstallWrapper hoort bij de software Logitech SetPoint of KhalInstallWrapper of Productivity Software Common Files of Logicool SetPoint of PC Study Bible of KhalSetup of Logitech KHAL Main Process van Logitech (www.logitech.com) of Logicool..

Omschrijving: khalmnpr.exe is een achtergrond proces dat is geïnstalleerd op uw systeem als u bepaalde Logitech producten in gebruik neemt, zoals draadloze toetsenborden en muizen. Het zorgt voor de volledige configuratie en diagnostica van deze producten. Dit programma moet worden beschouwd als onderdeel van het driver pakket, en mag dus niet aangeraakt worden onder normale omstandigheden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft KHALMNPR.exe niet nodig. Bestand KHALMNPR.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" (mainly C:\Program Files\Logitech\SetPoint\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 56,080 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 55,824 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/khalmnpr.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is een betrouwbaar Microsoftbestand. Het bestand is digitaal gesigneerd. KHALMNPR.exe is een bestand met Verisign signatuur. De toepassing kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 6% gevaarlijk.

  • Als KHALMNPR.exe wordt gevonden in de map C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk. Bestandsformaat is 56,080 bytes (26% van alle voorkomende bestanden), 55,824 bytes en nog 11 varianten. Het proces heeft een zichtbaar venster. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, User Shell Folders, Run). Bestand KHALMNPR.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand KHALMNPR.exe is een bestand met Microsoft signatuur. Het programma kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is een bestand met Verisign signatuur.
  • Als KHALMNPR.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 13% gevaarlijk. Bestandsformaat is 29,696 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 130,576 bytes en nog 5 varianten. Programma is niet zichtbaar. Bestand KHALMNPR.exe is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Microsoft signatuur. Bestand KHALMNPR.exe is een bestand met Verisign signatuur. Het bestand heeft een digitale signatuur.
  • Als KHALMNPR.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 34,816 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als KHALMNPR.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het KHALMNPR.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
95 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over KHALMNPR.exe, deel je kennis dan en help anderen.

KHALMNPR scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.