Home > Bestanden > khooker.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een khooker fout

Khooker.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of khooker.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om khooker.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update khooker.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat khooker.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Khooker.exe bestandsinfo

Het proces SiS Compatible Super VGA Keyboard Daemon hoort bij de software SIS® Compatible Super VGA keyboard daemon for Windows (versie 2000/XP, 2000) of SIS® Compatible Super VGA keyboard daemon van Silicon Integrated Systems (www.sis.com)..

Omschrijving: khooker.exe is een acroniem voor de SiS toetsenbord hooker daemon, welke een onderdeel is van de SiS VGA videokaart. Het start tegelijkertijd met het besturingssysteem op en blijft in de system tray draaien in de vorm van de SiS Control Console. De hoofdtaak van de daemon is het koppelen van sneltoetsen op het toetsenbord aan bepaalde functies, zoals het opstarten van Word, spreadsheet software of de internet browser. Het biedt ook diagnose functionaliteiten voor de videokaarten van de producent.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft khooker.exe niet nodig. Bestand khooker.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 290,816 bytes (75% van alle voorkomende bestanden), 294,912 bytes, 286,720 bytes of 270,595 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/khooker.exe.html 
Bestand khooker.exe is geen Windows systeemcomponent. Bestand khooker.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Khooker.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Als khooker.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 50% gevaarlijk. Bestandsformaat is 274,435 bytes. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Khooker.exe is geen Windows kernbestand. Khooker.exe kan onthoud inputs.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als khooker.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het khooker.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over khooker.exe, deel je kennis dan en help anderen.

khooker scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.