Home > Bestanden > KHost.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een KHost fout

KHost.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of KHost.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om KHost.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Delivery Manager. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat KHost.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

KHost.exe bestandsinfo

Het proces Delivery Manager of Secure Delivery Plug-In of instal hoort bij de software Delivery Manager of BBC iPlayer Download Manager of Secure Delivery Plug-In of Kontiki Media Manager of BBC iPlayer Library of 4oD of Sky Anytime of AOL HI-Q Video van Kontiki (www.kontiki.com) of Channel (versie 4 Television Corporation and 4 Ventures Limited) of setu..

Omschrijving: KHost.exe is onderdeel van de Kontiki software. Dit programma wordt gebruikt voor het verzenden van gegevens en documenten naar beveiligde servers op het internet. Als u geen gebruik van dit programma wenst te maken dan kunt het u veilig van uw computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft KHost.exe niet nodig. Bestand KHost.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows (mostly C:\Windows\kdx\). Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 2,236,416 bytes (82% van alle voorkomende bestanden), 1,757,184 bytes of 2,260,992 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/khost.exe.html 
Het is geen Windows kernbestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). Het proces is niet zichtbaar. KHost.exe kan verbind met Internet, onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk.

Als KHost.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 17% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,032,376 bytes (41% van alle voorkomende bestanden), 1,032,640 bytes en nog 5 varianten. Bestand KHost.exe is geen Windows kernbestand. Het bestand is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run). De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. De toepassing is niet zichtbaar. KHost.exe kan verbind met Internet, onthoud inputs en toepassingen monitoren.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > 4oD of BBC iPlayer Download Manager).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als KHost.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het KHost.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over KHost.exe, deel je kennis dan en help anderen.

KHost scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.