Home > Bestanden > klif.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een klif fout

Klif.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of klif.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om klif.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Klif Mini-Filter. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat klif.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Klif.sys bestandsinfo

Het proces Klif Mini-Filter of spuper-ptor of Klif Mini-Filter [fre_wxp_x86 of Klif Mini-Filter fre_wnet_x86 of Klif Mini-Filter [fre_win8_x64 of Kaspersky Lab Driver of Klif Mini-Filter [fre_wlh_x86 of Klif Mini-Filter [fre_wnet_x86_noagava

hoort bij de software Kaspersky Anti-Virus of TSP of Kaspersky Internet Security of ZoneAlarm Security Suite of ParetoLogic Anti-Virus PLUS of Anti-Virus

van Kaspersky Lab (www.kaspersky.com) of Kaspersky Labs (www.kaspersky.com) of Kaspersky Lab ZAO (www.kaspersky.com)..

Omschrijving: Windows heeft klif.sys niet nodig. Klif.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 127,768 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 148,496 bytes en nog 19 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/klif.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand. Het is een bestand met Verisign signatuur. Klif.sys is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. Klif.sys is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 3% gevaarlijk.

Als klif.sys wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk. Bestandsformaat is 174,864 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Klif.sys is geen Windows kernbestand.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > ZoneAlarm Security Suite).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als klif.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het klif.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
45 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over klif.sys, deel je kennis dan en help anderen.

klif scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.