Home > Bestanden > KMaestro.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een KMaestro fout

KMaestro.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of KMaestro.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om KMaestro.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update KeyMaestro main program. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat KMaestro.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

KMaestro.exe bestandsinfo

Het proces KeyMaestro main program hoort bij de software BTC Kmaestro of Visual Basic .NET (versie 2003 SBS) of Win AVI HelixSDK van BTC (www.btc.com.tw) of Kmaestro..

Omschrijving: Windows heeft KMaestro.exe niet nodig. KMaestro.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 245,760 bytes (31% van alle voorkomende bestanden), 274,432 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/kmaestro.exe.html 
Bestand KMaestro.exe is geen Windows systeembestand. Het kan toetsenbordinputs onthouden. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Programma is niet zichtbaar. KMaestro.exe kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk.

Als KMaestro.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 36% gevaarlijk. Bestandsformaat is 28,672 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen omschrijving van het programma. Het programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). KMaestro.exe is geen Windows systeemcomponent.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > Win AVI HelixSDK).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als KMaestro.exe. Controleer daarom het KMaestro.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
57 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over KMaestro.exe, deel je kennis dan en help anderen.

KMaestro scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.