Home > Bestanden > KMService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus KMService te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen KMService.exe als malware, bv. TrendMicro herkent het als HKTL_KEYGEN, en Microsoft herkent het als HackTool:Win32/Keygen.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de KMService.exe worm

Hints om KMService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update KMService.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat KMService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

KMService.exe bestandsinfo

Het proces bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: KMService.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. KMService.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 151,552 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 77,824 bytes of 163,840 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/kmservice.exe.html 
Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 77% gevaarlijk.

Als KMService.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk. Bestandsformaat is 151,622 bytes (60% van alle voorkomende bestanden) of 151,552 bytes. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. De toepassing is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand.

Belangrijk: Controleer het KMService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Het proces is eenvoudig te beëindigen in taakbeheer en zelfs te verwijderen met Malware Bytes. Processorgebruik 0%
PCH Total Care, Uw pc onze zorg
46 gebruikers vragen naar dit bestand. Eén gebruiker heeft het niet beoordeeld ("weet niet").
Als je meer weet over KMService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

KMService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.