Home > Bestanden > kmw_run.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus kmw_run te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen kmw_run.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de kmw_run.exe worm

Hints om kmw_run.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Kensington MouseWorks Win32 Support. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat kmw_run.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Kmw_run.exe bestandsinfo

Het proces Kensington MouseWorks Win32 Support hoort bij de software KMW van Kensington Technology Group (www.kensington.com)..

Omschrijving: kmw_run.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Kmw_run.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 106,496 bytes (71% van alle voorkomende bestanden), 118,784 bytes of 102,400 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/kmw_run.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Bestand kmw_run.exe is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het proces is niet zichtbaar. Het proces start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Kmw_run.exe is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Kmw_run.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 80% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het kmw_run.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
70 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over kmw_run.exe, deel je kennis dan en help anderen.

kmw_run scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.