Home > Bestanden > knlwrap.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus knlwrap te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen knlwrap.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de knlwrap.exe worm

Hints om knlwrap.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update KnlWrap Module. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat knlwrap.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Knlwrap.exe bestandsinfo

Het proces KnlWrap Module hoort bij de software KnlWrap Module of OmniPage SE van onbekend..

Omschrijving: knlwrap.exe is een programma voor het in de gaten houden van je toetsenbord. Dit programma bekijkt alle activiteiten op je toetsenbord en rapporteert dat naar een toepassing. Dit programma wordt soms gebruikt door legitieme software en soms door virussen. Gebruik je antivirus programma om vast te stellen of dit een legitiem programma is.

Gedetailleerde Analyse: knlwrap.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Knlwrap.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files" - mainly C:\Program\Delade filer\InstallShield\Engine\6\Intel 32\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 126,976 bytes (97% van alle voorkomende bestanden) of 98,304 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/knlwrap.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Knlwrap.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het knlwrap.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
71 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over knlwrap.exe, deel je kennis dan en help anderen.

knlwrap scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.