Home > Bestanden > Kodak Software Updater.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Kodak Software Updater fout

Kodak Software Updater.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Kodak Software Updater.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Kodak Software Updater.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Kodak Software Updater.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Kodak Software Updater.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Kodak Software Updater.exe bestandsinfo

Het proces KSU hoort bij de software KSU van EASTMAN KODAK Company (www.kodak.com)..

Omschrijving: Windows heeft Kodak Software Updater.exe niet nodig. Kodak Software Updater.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 16,423 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/kodak%20software%20updater.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Kodak Software Updater.exe is geen Windows systeembestand. De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\User Shell Folders, User Shell Folders). Het programma heeft geen zichtbaar venster. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 62% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Kodak Software Updater.exe. Controleer daarom het Kodak Software Updater.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Kodak Software Updater.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Kodak Software Updater scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.