Home > Bestanden > Language.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Language fout

Language.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Language.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Language.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Language Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Language.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Language.exe bestandsinfo

Het proces Language Application of PowerDVD Language Application hoort bij de software Language Application of CyberLink PowerDVD (versie 9) van CyberLink (www.gocyberlink.com)..

Omschrijving: Windows heeft Language.exe niet nodig. Language.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 54,832 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes en nog 5 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/language.exe.html 
Het programma heeft een zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Het is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Verisign signatuur. Language.exe is digitaal gesigneerd. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 9% gevaarlijk.

Als Language.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 32% gevaarlijk. Bestandsformaat is 372,736 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run). Language.exe is geen Windows systeemcomponent. Language.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Language.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Language.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
51 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over Language.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Language scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.