Home > Bestanden > lanmanwrk.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus lanmanwrk te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen lanmanwrk.exe als malware, onder meer TrendMicro herkent het als TROJ_LAQMA.B of TROJ_PAKES.APV, en Microsoft herkent het als TrojanSpy:Win32/Laqma.B.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de lanmanwrk.exe worm

Hints om lanmanwrk.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update lanmanwrk.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lanmanwrk.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lanmanwrk.exe bestandsinfo

Momenteel hebben we geen geverifiëerde informatie over de software waarmee lanmanwrk.exe verbonden is.

Omschrijving: lanmanwrk.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand lanmanwrk.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 31,744 bytes (60% van alle voorkomende bestanden), 13,824 bytes of 19,224 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lanmanwrk.exe.html 
De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Lanmanwrk.exe is geen Windows systeemcomponent. Het is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces heeft geen zichtbaar venster. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het lanmanwrk.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
59 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lanmanwrk.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lanmanwrk scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.