Home > Bestanden > Launch.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een Launch fout

Launch.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of Launch.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om Launch.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update usbdevice. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat Launch.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Launch.exe bestandsinfo

Het proces usbdevice of Game Launcher of OSD Setup of Dr.Web ® CureIt of MailScan Dispatcher Launcher

hoort bij de software CyberScrub® Privacy Suite of BMO WORLD of East-Tec Eraser (versie 2009 Version) of Project1 of eScan/MailScan/ X-Spam for Windows of usbdevice of Dr.Web CureIt of BitTorrent

van CyberScrub (www.cyberscrub.com) of The TechGuys of HH of EAST Technologies (www.east-tec.com) of MicroWorld Technologies (www.escanav.com) of Oberon Media (corp.oberon-media.com) of Doctor Web (www.drweb.com)..

Omschrijving: Windows heeft Launch.exe niet nodig. Launch.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 45,192 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 340,176 bytes en nog 8 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/launch.exe.html 
De toepassing heeft een zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Programma heeft geen bestandsomschrijving. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Run, MACHINE\Run, User Shell Folders). Launch.exe kan onthoud inputs, toepassingen monitoren en andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 30% gevaarlijk.

  • Als Launch.exe wordt gevonden in de map C:\Windows\System32 dan is de veiligheidsbeoordeling 70% gevaarlijk. Bestandsformaat is 10,240 bytes. Er is geen omschrijving van het programma. Bestand Launch.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma is niet zichtbaar. Bestand Launch.exe is geen Windows systeembestand. Launch.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als Launch.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 72% gevaarlijk. Bestandsformaat is 10,240 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Het programma is niet zichtbaar. Bestand Launch.exe is geen Windows systeembestand. Launch.exe kan toepassingen monitoren.
  • Als Launch.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 22% gevaarlijk. Bestandsformaat is 12,681,200 bytes.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als Launch.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het Launch.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over Launch.exe, deel je kennis dan en help anderen.

Launch scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.