Home > Bestanden > LaunchAp.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LaunchAp fout

LaunchAp.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LaunchAp.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LaunchAp.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LaunchAp MFC Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LaunchAp.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LaunchAp.exe bestandsinfo

Het proces LaunchAp MFC Application of LAUNCHAP hoort bij de software LaunchAp Application of LAUNCHAP Application van onbekend..

Omschrijving: LaunchAp.exe wordt geïnstalleerd door fabrikanten van verschillende merken laptops. Het programma wordt gebruikt om speciale functietoetsen op het toetsenbord te koppelen aan specifieke programma’s of taken. Als je van deze mogelijkheid geen gebruik wilt maken, dan kun je dit programma veilig verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft LaunchAp.exe niet nodig. LaunchAp.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 32,768 bytes (95% van alle voorkomende bestanden), 20,480 bytes of 315,392 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/launchap.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Programma start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 54% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LaunchAp.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het LaunchAp.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LaunchAp.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LaunchAp scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.