Home > Bestanden > LaunchU3.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LaunchU3 fout

LaunchU3.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LaunchU3.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LaunchU3.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update U3Launcher. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LaunchU3.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LaunchU3.exe bestandsinfo

Het proces U3Launcher hoort bij de software U3Launcher van U3 (u3.sandisk.com)..

Omschrijving: Windows heeft LaunchU3.exe niet nodig. LaunchU3.exe bevindt zich in een submap van "C:\Documents and Settings". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 921,600 bytes (30% van alle voorkomende bestanden), 950,272 bytes, 1,336,632 bytes, 1,095,224 bytes of 1,110,016 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/launchu3.exe.html 
Er is geen omschrijving van het programma. Programma heeft geen zichtbaar venster. LaunchU3.exe is geen Windows kernbestand. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. LaunchU3.exe kan toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Als LaunchU3.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 27% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,336,632 bytes (50% van alle voorkomende bestanden), 921,600 bytes of 1,095,224 bytes. Er is geen bestandsinformatie. Het programma is niet zichtbaar. Het is geen Windows systeemcomponent. Het proces kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het is een bestand met Verisign signatuur. Het is digitaal gesigneerd. LaunchU3.exe kan toepassingen monitoren.
Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > U3Launcher).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LaunchU3.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het LaunchU3.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LaunchU3.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LaunchU3 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.