Home > Bestanden > lbrtfdc.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lbrtfdc fout

Lbrtfdc.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lbrtfdc.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lbrtfdc.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update lbrtfdc. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lbrtfdc.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lbrtfdc.sys bestandsinfo

Het proces lbrtfdc hoort bij de software lbrtfdc van onbekend..

Omschrijving: lbrtfdc.sys wordt geïnstalleerd op laptops van Toshiba die diskette drives. Dit programma is een stuurprogramma dat je computer in staat stel met de diskette drive te communiceren. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zal je diskette drive n iet meer correct kunnen functioneren.

Gedetailleerde Analyse: lbrtfdc.sys is belangkrijg voor Windows. Bestand lbrtfdc.sys bevindt zich niet in een map. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 0 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lbrtfdc.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Het is een Windows systeemcomponent. De toepassing heeft geen bestandsomschrijving. Programma is inactief. Let op: Bestand bestaat niet meer. Het programma is niet zichtbaar. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 0% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lbrtfdc.sys. Controleer daarom het lbrtfdc.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lbrtfdc.sys, deel je kennis dan en help anderen.

lbrtfdc scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.