Home > Bestanden > LchDrvKey.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LchDrvKey fout

LchDrvKey.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LchDrvKey.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LchDrvKey.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LchDrvKey.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LchDrvKey.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LchDrvKey.exe bestandsinfo

Het proces LchDrvKey.exe bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: Windows heeft LchDrvKey.exe niet nodig. LchDrvKey.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 36,864 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lchdrvkey.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Het bestand is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LchDrvKey.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows bevinden. Controleer daarom het LchDrvKey.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over LchDrvKey.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LchDrvKey scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.