Home > Bestanden > LckFldService.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LckFldService fout

LckFldService.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LckFldService.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LckFldService.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LckFldService. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LckFldService.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LckFldService.exe bestandsinfo

Het proces LckFldService hoort bij de software LckFldService van onbekend..

Omschrijving: LckFldService.exe is onderdeel van de Lock Folder XP suite en kan gebruikt worden om bestanden, mappen of diskdrives met wachtwoorden te beveiligen en te beschermen tegen Trojans. Het ondersteunt FAT, FAT32 evenals NTFS bestand systemen waardoor het bruikbaar is in zowel de Windows 2003 Server, Windows 2000, als XP en NT.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft LckFldService.exe niet nodig. Bestand LckFldService.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 36,864 bytes (97% van alle voorkomende bestanden) of 65,536 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lckfldservice.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 59% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LckFldService.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het LckFldService.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
49 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LckFldService.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LckFldService scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.