Home > Bestanden > lclock.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lclock fout

Lclock.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lclock.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lclock.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LClock Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lclock.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lclock.exe bestandsinfo

Het proces LClock Application hoort bij de software LClock Application van onbekend..

Omschrijving: LClock.exe is een klok programma. Dit programma loopt in de system tray op uw computer en geeft onder meer de tijd en de datum aan. Als u dit programma niet wenst te gebruiken kunt u het probleemloos van uw computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft lclock.exe niet nodig. Bestand lclock.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van de map "Mijn Bestanden". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 65,536 bytes (93% van alle voorkomende bestanden), 86,016 bytes, 139,264 bytes of 37,232 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lclock.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Het is geen Windows systeembestand. Programma is niet zichtbaar. Het programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, Run, DEFAULT\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 57% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lclock.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het lclock.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
38 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lclock.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lclock scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.