Home > Bestanden > lcmmfu.cpl Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus lcmmfu te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen lcmmfu.cpl als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de lcmmfu.cpl worm

Hints om lcmmfu.cpl gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LCMMFU. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lcmmfu.cpl voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lcmmfu.cpl bestandsinfo

Het proces LCMMFU bevat geen informatie over de auteur.

Omschrijving: lcmmfu.cpl is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Bestand lcmmfu.cpl bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 126,976 bytes (35% van alle voorkomende bestanden), 120,832 bytes, 122,880 bytes, 127,488 bytes of 105,984 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lcmmfu.cpl.html 
Een .dll bestand (Dynamic Link Library) is een speciaal type Windows programma dat functies bevat die andere programma's kunnen oproepen. Dit .dll bestand kan in alle lopende processen geïnjecteerd worden en kan hun gedrag veranderen of manipuleren. Er is geen omschrijving van het programma. Het kan het gedrag van andere programma's veranderen of andere programma's manipuleren. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 76% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het lcmmfu.cpl proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
65 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lcmmfu.cpl, deel je kennis dan en help anderen.

lcmmfu scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.