Home > Bestanden > ld08.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus ld08 te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen ld08.exe als malware, bijvoorbeeld Symantec herkent het als W32.Koobface.A of Infostealer, en Kaspersky herkent het als Net-Worm.Win32.Koobface.nb of Net-Worm.Win32.Koobface.ka.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de ld08.exe worm

Hints om ld08.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Hrytekycod utjpj. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat ld08.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Ld08.exe bestandsinfo

Het proces Hrytekycod utjpj of Njjnokemjc uputj hoort bij de software Hrytekycod utjpj of Njjnokemjc uputj van Qppjlej Worxygopxjr of Ssneleo Maldenjgzjl..

Omschrijving: ld08.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Ld08.exe bevindt zich in de map C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 14,848 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 14,336 bytes en nog 7 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/ld08.exe.html 
Ld08.exe is geen Windows kernbestand. De toepassing wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Bestand ld08.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het ld08.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over ld08.exe, deel je kennis dan en help anderen.

ld08 scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.