Home > Bestanden > lexbces.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lexbces fout

Lexbces.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lexbces.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lexbces.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LexBce Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lexbces.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lexbces.exe bestandsinfo

Het proces LexBce Service of LexBce Server hoort bij de software MarkVision for Windows (versie (32 bit)) of LexBce Server van Lexmark International (www.lexmark.com)..

Omschrijving: lexbces.exe is een achtergrondonderdeel van de MarkVision software die is geïnstalleerd met bepaalde printers van Lexmark. Het zorgt voor de configuratie en werking van de interne netwerkkaart op het gebied van netwerk-aware printers, zodat ze toegankelijk zijn en kunnen worden gebruikt door PC's, en kan noodzakelijk zijn om te kunnen afdrukken. Er zijn een aantal OEM-gekenmerkte printers die echt Lexmarks zijn en en dit programma ook kunnen installeren.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft lexbces.exe niet nodig. Bestand lexbces.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 303,104 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 311,296 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/lexbces.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Lexbces.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lexbces.exe. Controleer daarom het lexbces.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
80 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lexbces.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lexbces scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.