Home > Bestanden > lexpps.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lexpps fout

Lexpps.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lexpps.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lexpps.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update MarkVision for Windows. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lexpps.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lexpps.exe bestandsinfo

Het proces hoort bij de software MarkVision for Windows (versie (32 bit)) van Lexmark International (www.lexmark.com)..

Omschrijving: Dit proces laadt automatisch met de printer drivers voor bepaalde Lexmark printers. Hiermee kan de printer worden gedeeld op een Windows netwerk, waardoor gebruikers de printer kunnen "zien" op het netwerk met behulp van Microsoft's standaard sharing routines. Het mag niet worden uitgeschakeld als u een printer gebruikt waarvan de driver dit installeert, of er zouden problemen met afdrukken kunnen optreden.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft lexpps.exe niet nodig. Lexpps.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 174,592 bytes (87% van alle voorkomende bestanden), 169,984 bytes en nog 10 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/lexpps.exe.html 
Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand. Het programma gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Het bestand is gevonden in de Windowsmap, maar het is geen Windows kernbestand. Lexpps.exe kan onthoud inputs. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 47% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lexpps.exe. Controleer daarom het lexpps.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
99 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lexpps.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lexpps scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.