Home > Bestanden > lib.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus lib te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen lib.dll als malware, bijv. TrendMicro herkent het als TROJ_BHO.SMIA, en Microsoft herkent het als Trojan:Win32/BHO.BO.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de lib.dll worm

Hints om lib.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update ieext. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lib.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lib.dll bestandsinfo

Het proces ieext of ieapp of library hoort bij de software ieapp of ieext of library of Dell Image Preparation Tool van onbekend..

Omschrijving: lib.dll is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Lib.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 307,213 bytes (47% van alle voorkomende bestanden), 294,924 bytes, 303,117 bytes, 335,885 bytes of 294,925 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lib.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is AFD4AD01-58C1-47DB-A404-FBE00A6C5486. Het proces heeft geen bestandsomschrijving. Het proces is niet zichtbaar. Het kan het gedrag van Internet Explorer veranderen of monitoren. De dienst heeft geen gedetailleerde omschrijving. Het is geen Windows kernbestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 82% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het lib.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over lib.dll, deel je kennis dan en help anderen.

lib scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.