Home > Bestanden > lirsgt.sys Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lirsgt fout

Lirsgt.sys is een Windows stuurprogramma. Een stuurprogramma is een klein software programma dat uw computer in staat stelt te communiceren met hardware of aangesloten apparaten. Dit betekend dat een stuurprogramma directe toegang heeft tot de kern van het besturingssysteem, hardware, etc.
Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lirsgt.sys een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lirsgt.sys gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update lirsgt. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lirsgt.sys voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lirsgt.sys bestandsinfo

Het proces lirsgt hoort bij de software lirsgt van Tages SA (www.tagesprotection.com)..

Omschrijving: lirsgt.sys is onderdeel van een kopieerbeschermingsprogramma en wordt gebruikt door talrijke PC games. Als een game start, controleert dit programma of het gaat om een legitieme versie van de game software. Als je dit programma beëindigt of verwijdert, zullen de games die dit bestand gebruiken niet langer correct werken.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft lirsgt.sys niet nodig. Lirsgt.sys bevindt zich in de map C:\Windows\System32\drivers. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 18,048 bytes (48% van alle voorkomende bestanden), 25,416 bytes of 25,888 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lirsgt.sys.html 
De driver kan gestart of gestopt worden vanuit Diensten in het Configuratiescherm of door andere programma's. Er is geen omschrijving van het programma. Het proces is niet zichtbaar. Er is geen gedetailleerde omschrijving van deze dienst. Lirsgt.sys is geen Windows kernbestand. Lirsgt.sys is digitaal gesigneerd. lirsgt.sys lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 49% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lirsgt.sys, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32\drivers bevinden. Controleer daarom het lirsgt.sys proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
53 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lirsgt.sys, deel je kennis dan en help anderen.

lirsgt scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.