Home > Bestanden > LiveComm.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LiveComm fout

LiveComm.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LiveComm.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LiveComm.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Communications Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LiveComm.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LiveComm.exe bestandsinfo

Het proces Communications Service of Live Communications Service hoort bij de software Default File Description of Microsoft SkyDrive of Microsoft Windows Operating System of Windows Live van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: Windows heeft LiveComm.exe niet nodig. LiveComm.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 108,400 bytes (37% van alle voorkomende bestanden), 122,784 bytes en nog 9 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/livecomm.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand LiveComm.exe is geen Windows kernbestand. Het is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. LiveComm.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LiveComm.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het LiveComm.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over LiveComm.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LiveComm scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.