Home > Bestanden > lkcitdl.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lkcitdl fout

Lkcitdl.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lkcitdl.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lkcitdl.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Part of Logos. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lkcitdl.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lkcitdl.exe bestandsinfo

Het proces Part of Logos hoort bij de software National Instruments Logos van National Instruments (www.ni.com)..

Omschrijving: Windows heeft lkcitdl.exe niet nodig. Lkcitdl.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32 of soms in een submap van C:\Windows. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 688,190 bytes (76% van alle voorkomende bestanden) of 695,136 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lkcitdl.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand lkcitdl.exe is geen Windows kernbestand. Het proces kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet. Het proces gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet. Lkcitdl.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 39% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lkcitdl.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het lkcitdl.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
72 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lkcitdl.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lkcitdl scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.