Home > Bestanden > lmgrd.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een lmgrd fout

Lmgrd.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of lmgrd.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om lmgrd.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Acresso Software. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lmgrd.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lmgrd.exe bestandsinfo

Het proces Acresso Software of lmgr326b hoort bij de software ArcGIS License Manager of PTC License Server Release of Cadence License Manager of ANSYS Products of FLEXnet Publisher (versie (32 bit)) of CAMWorks FLEXLM License Manager of SolidWorks SolidNetWork License Manager of FLEXlm for Safe Software van Macrovision (www.macrovision.com) of GLOBEtrotter Software of Acresso Software (www.flexerasoftware.com) of Globetrotter Software..

Omschrijving: lmgrd.exe is van software die wordt geleverd door Macrovision. Software van Macrovision maakt het mogelijk om op je PC televisie en andere multimedia te bekijken. Dit programma is onderdeel van de licentie server van deze toepassing. Als je hiervan geen gebruik wilt maken, kun je dit programma veilig van je computer verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft lmgrd.exe niet nodig. Lmgrd.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 467,968 bytes (22% van alle voorkomende bestanden), 1,294,336 bytes en nog 21 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/lmgrd.exe.html 
Het proces is niet zichtbaar. Bestand lmgrd.exe is geen Windows kernbestand. Er is geen bestandsinformatie. Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Lmgrd.exe kan andere programma's manipuleren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Als lmgrd.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 61% gevaarlijk. Bestandsformaat is 1,500,424 bytes (40% van alle voorkomende bestanden), 1,370,752 bytes of 472,576 bytes. Het programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows kernbestand. Er is geen informatie over de maker van dit bestand. De toepassing gebruikt poorten om te verbinden met LAN of Internet.
Als u problemen heeft met lmgrd.exe, kunt u de ontwikkelaar, www.Teksoft.com, om ondersteuning vragen, of CAMWorks FLEXLM License Manager verwijderen in het Windows Configuratiescherm onder Software of Programa's.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als lmgrd.exe. Controleer daarom het lmgrd.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
56 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lmgrd.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lmgrd scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.