Home > Bestanden > LMIGuardian.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LMIGuardian fout

LMIGuardian.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LMIGuardian.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LMIGuardian.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LMIGuardianSvc. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LMIGuardian.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LMIGuardian.exe bestandsinfo

Het proces LMIGuardianSvc hoort bij de software LogMeIn of LogMeIn Remote Access Components van LogMeIn (secure.logmein.com)..

Omschrijving: Windows heeft LMIGuardian.exe niet nodig. LMIGuardian.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 87,360 bytes (70% van alle voorkomende bestanden), 378,176 bytes of 83,256 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lmiguardian.exe.html 
De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand LMIGuardian.exe is een bestand met Verisign signatuur. Bestand LMIGuardian.exe is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. LMIGuardian.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 15% gevaarlijk.

Als LMIGuardian.exe wordt gevonden in een submap van C:\Windows dan is de veiligheidsbeoordeling 37% gevaarlijk. Bestandsformaat is 375,152 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 372,736 bytes. De toepassing heeft geen zichtbaar venster. Bestand LMIGuardian.exe is geen Windows systeembestand.
In het geval dat u problemen ondervindt met het gebruik van LMIGuardian.exe, kunt u in het ondersteuning gedeelte van de website van Logmein zoeken naar een oplossing, of het programma verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > LogMeIn Remote Access Components).

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LMIGuardian.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het LMIGuardian.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over LMIGuardian.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LMIGuardian scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.