Home > Bestanden > lmpdpsrv.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe het virus lmpdpsrv te verwijderen

De meeste antivirusprogramma's herkennen lmpdpsrv.exe als malware.
Het gratis bestandsinformatieforum helpt u met manieren te vinden het te verwijderen. Als u meer weet over dit bestand, laat dan vooral een hint of commentaar achter voor andere gebruikers.

Klik om een Gratis Virusscan uit te voeren voor de lmpdpsrv.exe worm

Hints om lmpdpsrv.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update PDP RPC Server. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat lmpdpsrv.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Lmpdpsrv.exe bestandsinfo

Het proces PDP RPC Server hoort bij de software Printer Driver Plus van DeviceGuys (biz.yahoo.com/ic/105/105723.html)..

Omschrijving: lmpdpsrv.exe wordt geïnstalleerd en gebruikt op computers met printers van Lexmark. Dit programma biedt extra mogelijkheden en functionaliteiten voor je printer. Het wordt niet aanbevolen om het van je computer te verwijderen.

Gedetailleerde Analyse: lmpdpsrv.exe is niet essentieel voor Windows en veroorzaakt vaak problemen. Lmpdpsrv.exe bevindt zich in een submap van C:\Windows\System32 - mostly C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 45,056 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/lmpdpsrv.exe.html 
Het bestand is een onbekend bestand in de Windowsmap. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeemcomponent. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run). Programma luistert naar of zendt data over open poorten naar LAN of Internet. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 73% gevaarlijk.

Belangrijk: Controleer het lmpdpsrv.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
44 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over lmpdpsrv.exe, deel je kennis dan en help anderen.

lmpdpsrv scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.