Home > Bestanden > LMS.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LMS fout

LMS.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LMS.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LMS.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Local Manageability Service. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LMS.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LMS.exe bestandsinfo

Het proces Local Manageability Service of Intel® Local Management Service hoort bij de software Intel® Active Management Technology Local Manageability Service of Intel® Management and Security Application Local Management Service of Intel® Management & Security Application Local Manageability Service of Intel® Con. Management Engine Local Manageability Service van Intel (www.intel.com)..

Omschrijving: Windows heeft LMS.exe niet nodig. LMS.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 268,824 bytes (19% van alle voorkomende bestanden), 262,144 bytes en nog 21 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/lms.exe.html 
Programma is niet zichtbaar. Het bestand is geen Windows systeembestand. Het is digitaal gesigneerd. Het is een bestand met Verisign signatuur. LMS.exe kan zichzelf verbergen. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk.

Als LMS.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 58% gevaarlijk. Bestandsformaat is 262,144 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 174,116 bytes. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand LMS.exe is geen Windows systeemcomponent. LMS.exe kan zichzelf verbergen.
Het programma Intel(R) Management Engine Components kan verwijderd worden in het Software of Programma's gedeelte van het Configuratiescherm.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LMS.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het LMS.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
62 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LMS.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LMS scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.