Home > Bestanden > locator.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een locator fout

Locator.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of locator.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om locator.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Rpc Locator. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat locator.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Locator.exe bestandsinfo

Het proces Rpc Locator of Remote Procedure Call (RPC) Locator hoort bij de software Microsoft Windows Operating System of Remote Procedure Call (RPC) Locator van Microsoft (www.microsoft.com)..

Omschrijving: locator.exe is belangkrijg voor Windows. Locator.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 75,264 bytes (83% van alle voorkomende bestanden), 7,680 bytes en nog 4 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/locator.exe.html 
Het is een Windows systeembestand. Het proces is niet zichtbaar. Het bestand is een bestand met Microsoft signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 6% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als locator.exe, met name als ze zich niet in de map C:\Windows\System32 bevinden. Controleer daarom het locator.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
50 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over locator.exe, deel je kennis dan en help anderen.

locator scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.