Home > Bestanden > loggingserver.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een loggingserver fout

Loggingserver.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of loggingserver.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om loggingserver.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update loggings Application. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat loggingserver.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Loggingserver.exe bestandsinfo

Het proces loggings Application hoort bij de software AVG Technologies of loggings Application van AVG Technologies (www.freeavg.com) of InfoSpace..

Omschrijving: Windows heeft loggingserver.exe niet nodig. Bestand loggingserver.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files\Common Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 159,768 bytes (44% van alle voorkomende bestanden), 152,240 bytes, 161,968 bytes of 158,536 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/loggingserver.exe.html 
Programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het is een bestand met Verisign signatuur. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 34% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als loggingserver.exe, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het loggingserver.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over loggingserver.exe, deel je kennis dan en help anderen.

loggingserver scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.