Home > Bestanden > LogitechEasySync.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LogitechEasySync fout

LogitechEasySync.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LogitechEasySync.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LogitechEasySync.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LogitechEasySync.exe. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LogitechEasySync.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LogitechEasySync.exe bestandsinfo

Het proces LogitechEasySync.exe hoort bij de software Mobile Phone Suite Easy of Mobile Phone Suite Easy Synchronization van onbekend..

Omschrijving: Windows heeft LogitechEasySync.exe niet nodig. LogitechEasySync.exe bevindt zich in een submap van "C:\Program Files" of soms in een submap van C:\. Het bestandsformaat op Windows 8/7/XP is 53,248 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/logitecheasysync.exe.html 
LogitechEasySync.exe is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het proces is niet zichtbaar. LogitechEasySync.exe is geen Windows systeemcomponent. Programma start als Windows opstart (Zie registratiesleutel: MACHINE\Run, MACHINE\RunOnce). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 68% gevaarlijk.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LogitechEasySync.exe. Controleer daarom het LogitechEasySync.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
42 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LogitechEasySync.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LogitechEasySync scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.