Home > Bestanden > logon.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een logon fout

Logon.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of logon.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om logon.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update Logon. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat logon.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

Logon.exe bestandsinfo

Het proces Logon hoort bij de software msi Logon of NbXrtTdbt5ujO2VJu3 van msi (www.msi.com) of HgKbaq21X..

Omschrijving: Windows heeft logon.exe niet nodig. Logon.exe bevindt zich in de map C:\Windows\System32. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 34,308 bytes (12% van alle voorkomende bestanden), 50,180 bytes en nog 11 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/logon.exe.html 
Het proces heeft een zichtbaar venster. Er is geen bestandsinformatie. Het bestand is geen Windows systeemcomponent. Het proces start bij het opstarten van Windows (Zie registratiesleutel: Winlogon\Shell, MACHINE\User Shell Folders, Run, MACHINE\Run). Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 51% gevaarlijk.

  • Als logon.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 16% gevaarlijk. Bestandsformaat is 82,944 bytes. Het proces heeft een zichtbaar venster. Het is geen Windows kernbestand.
    Het is mogelijk het betreffende programma te verwijderen (Start > Configuratiescherm > Programma's wijzigen of verwijderen > SecureDoc).
  • Als logon.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 28% gevaarlijk. Bestandsformaat is 102,400 bytes. Programma heeft een zichtbaar venster. Het is een bestand zonder informatie over de maker ervan. Het programma wordt geladen tijdens het Windows bootproces (Zie registratiesleutel: Winlogon\Shell, MACHINE\User Shell Folders, Run, MACHINE\Run). Logon.exe is geen Windows systeembestand. logon.exe lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als logon.exe. Controleer daarom het logon.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
36 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over logon.exe, deel je kennis dan en help anderen.

logon scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.