Home > Bestanden > LogWatNT.exe Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LogWatNT fout

LogWatNT.exe is een uitvoerbaar bestand (een programma) voor Windows. De bestandsextensie .exe is de afkorting voor het Engelse 'executable'. Voer uitvoerbare bestanden alleen uit van uitgevers die u vertrouwt, omdat uitvoerbare bestanden mogelijk de instellingen van uw computer aanpassen of schaden aan uw computer kunnen toebrengen. Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LogWatNT.exe een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LogWatNT.exe gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LogWatNT. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LogWatNT.exe voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LogWatNT.exe bestandsinfo

Het proces LogWatNT hoort bij de software Computer Associates LogWatNT of Event Log Watch of CA LogWatNT van Computer Associates (www.ca.com) of CA (www.ca.com)..

Omschrijving: Dit programma is eigenlijk een "active patch" - een softwarecorrectie, die in plaats van een programma op uw harde schijf te veranderen, het aanpast op de achtergrond. Het corrigeert geheugenlekken en fouten gelinkd met de Unicenter producten van Computer Associates. Indien u een van deze programma's gebruikt, is het proces noodzakelijk voor een juiste werking.

Gedetailleerde Analyse: Windows heeft LogWatNT.exe niet nodig. LogWatNT.exe bevindt zich in de map C:\Windows - mainly C:\Program Files\CA\SharedComponents\CA_LIC\. Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 50,176 bytes (80% van alle voorkomende bestanden), 49,152 bytes of 50,688 bytes. http://www.bestanden.nl/proces/logwatnt.exe.html 
Er is geen bestandsinformatie. Bestand LogWatNT.exe is een onbekend bestand in de Windowsmap. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Bestand LogWatNT.exe is geen Windows systeembestand. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 71% gevaarlijk.

  • Als LogWatNT.exe wordt gevonden in een submap van "C:\Program Files" dan is de veiligheidsbeoordeling 33% gevaarlijk. Bestandsformaat is 53,248 bytes (91% van alle voorkomende bestanden), 69,632 bytes of 75,016 bytes. Programma heeft geen zichtbaar venster. Het is geen Windows systeembestand. De toepassing kan verwijderd worden door middel van het configuratiescherm. Add\Remove programs applet.
    U kunt het programma CA Licensing verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar www.ca.com/us/support.aspx om het te updaten, ga naar www.ca.com/us/support.aspx voor ondersteuning, of klik op CA Licensing in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.
  • Als LogWatNT.exe wordt gevonden in een submap van C:\ dan is de veiligheidsbeoordeling 26% gevaarlijk. Bestandsformaat is 53,248 bytes. Programma kan gedeïnstalleerd worden in het Configuratiescherm. Het programma heeft geen zichtbaar venster. Het bestand is geen Windows kernbestand.
    U kunt het programma CA Licensing verwijderen, het updaten, of de Klantenservice om Ondersteuning vragen. Ga naar www.ca.com/us/support.aspx om het te updaten, ga naar www.ca.com/us/support.aspx voor ondersteuning, of klik op CA Licensing in het Windows Configuratiescherm (Software of Programma's gedeelte) om het te verwijderen.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LogWatNT.exe. Controleer daarom het LogWatNT.exe proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
54 gebruikers vragen naar dit bestand.
Als je meer weet over LogWatNT.exe, deel je kennis dan en help anderen.

LogWatNT scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.