Home > Bestanden > LPBar.dll Windowsproces - wat is het?

Hoe verwijder je een LPBar fout

LPBar.dll is een Windows DLL bestand. DLL is de afkorting voor Dynamic Link Library. DLL bestanden zijn nodig voor programma's of web browser uitbreidingen, omdat ze programma code, gegevens en hulpmiddelen bevatten Op het gratis bestandsinformatieforum kun je uitzoeken of LPBar.dll een virus, Trojaans paard, spyware, adware is dat je kunt verwijderen of een bestand dat behoort tot een Windowssysteem of een toepassing die u kunt vertrouwen.

Hints om LPBar.dll gerelateerde fouten op te lossen

  1. Gebruik het gratis PC Mechanic om de oorzaak van het probleem te vinden. Het is meestal erg nuttig.
  2. Update LastPass Toolbar. Je kunt de updates die je nodig hebt vinden op de website van de uitgever van de software. (refereer aan volgende paragraaf).
  3. Vind de juiste informatie over wat LPBar.dll voor jou kan doen in de volgende paragrafen.

LPBar.dll bestandsinfo

Het proces LastPass Toolbar of Webroot Toolbar hoort bij de software LastPass Toolbar of Webroot Toolbar of Webroot Software of LastPass of Webroot SecureAnywhere of LastPass for Applications van LastPass (lastpass.com) of Webroot of Webroot Software (www.webroot.com)..

Omschrijving: Windows heeft LPBar.dll niet nodig. LPBar.dll bevindt zich in een submap van "C:\Program Files". Bekende bestandsformaten op Windows 8/7/XP zijn 319,160 bytes (24% van alle voorkomende bestanden), 7,310,024 bytes en nog 17 varianten. http://www.bestanden.nl/proces/lpbar.dll.html 
Dit .dll bestand is een Browser Helper Object (BHO) dat automatisch wordt uitgevoerd wanneer je je Internet browser start. BHOs worden niet gestopt door persoonlijke firewalls, omdat ze door de firewall worden geïdentificeerd als je eigen browser. BHOs worden vaak gebruikt door adware en spyware. De unieke ID van deze BHO is 95D9ECF5-2A4D-4550-BE49-70D42F71296E of e08861fe-8847-4b2a-8ec2-08edb20e4020 of c8d5d964-2be8-4c5b-8cf5-6e975aa88504. Programma is niet zichtbaar. Het kan Internetbrowser monitoren. LPBar.dll is geen Windows systeemcomponent. Bestand LPBar.dll is gecertificeerd door een betrouwbaar bedrijf. LPBar.dll kan onthoud inputs en toepassingen monitoren. Daarom is de technische veiligheidsbeoordeling 48% gevaarlijk.

Als LPBar.dll wordt gevonden in een submap van "C:\Documents and Settings" dan is de veiligheidsbeoordeling 35% gevaarlijk. Bestandsformaat is 319,160 bytes (50% van alle voorkomende bestanden) of 2,110,808 bytes. De toepassing is niet zichtbaar. Bestand LPBar.dll is een bestand met Verisign signatuur. Het kan Internetbrowser monitoren. Het bestand heeft een digitale signatuur. Het is geen Windows systeemcomponent. LPBar.dll lijkt een gecomprimeerd bestand te zijn.

Belangrijk: Sommige malware camoufleert zichzelf als LPBar.dll, met name als ze zich in de map c:\windows or c:\windows\system32 bevinden. Controleer daarom het LPBar.dll proces op je pc of het geïnfecteerd is. We raden Security Task Manager aan om de veiligheid van je computer te controleren.


Commentaar gebruiker

Er zijn nog geen beoordelingen. Waarom schrijf je niet als eerste een korte beoordeling?
Als je meer weet over LPBar.dll, deel je kennis dan en help anderen.

LPBar scanner

Download

Security Task Manager toont alle lopende Windowstaken, inclusief embedded verborgen functies (bijv. toetsenbord of browsermonitoring, autostartvermelding). Een unieke veiligheidsrisicobeoordeling geeft een indicatie van de kans dat het proces potentiële spyware, malware, keylogger of een Trojaans paard is.

Gratis Antivirus detecteert en verwijderd niet-actieve spyware, adware, trojans, keyloggers, malware en tracking bedreigingen van uw harde schijf. Ideaal supplement voor Security Task Manager.

SpeedUpMyPC scant gratis, maakt schoon, repareert en optimaliseert je systeem.